Lipica Jodhpurs

 149.95

[:nl]De Lipica Jodhpurs zijn kwalitatieve elegante jodhpur schoenen en zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zowel de buitenkant als de voering is van hoogwaardige kwaliteit rundleder, ook kan het met andere leersoorten gecombineerd worden. Ook kan er gekozen worden uit verschillende zolen en kunnen er ook bijpassende chaps gemaakt worden. De Lipica Jodhurs zijn zeer comfortabel en verkrijgbaar voor mannen en vrouwen.[:]

Beschrijving

Lipica Jodhpurs

De Lipica Jodhpurs zijn kwalitatieve elegante jodhpur schoenen en zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zowel de buitenkant als de voering is van hoogwaardige kwaliteit rundleder, ook kan het met andere leersoorten gecombineerd worden. Ook kan er gekozen worden uit verschillende zolen en kunnen er ook bijpassende chaps gemaakt worden. De Lipica Jodhurs zijn zeer comfortabel en verkrijgbaar voor mannen en vrouwen.

Al de Lipica rijlaarzen zijn uitsluitend maatwerk, ook worden beide voeten op gemeten dus heeft u 2 verschillende maten is dit geen probleem. Daarom kunt u hier ook geen schoenmaat kiezen want ook dit is maatwerk, hierdoor krijgt u de perfect passende Lipica jodhpurs ! Ook bij de Jodhpurs zijn vele opties mogelijk deze kunt u hieronder terugvinden.

Standaard:

  • Rits voorkant
  • Elastiek zijkant
  • Geheel zwart glad leer

Informatie:

Lipica aan huis

Bent u niet in de mogelijkheid om bij ons langs te komen voor uw Lipica rijlaarzen te laten aanmeten ?

Dat is geen probleem, wij komen bij u thuis. Hier vindt u onze kalender, op deze datums en plaatsen kunt u zich inschrijven en wij komen die dag bij u langs. Staat u woonplaats er niet bij, neem dan contact met ons op, dit kan allemaal gepland worden.

Hieronder staat ook opgesomd welke opties u allemaal kunt toevoegen aan uw laars met de daarbij horende prijzen, dat bedrag komt bovenop de prijs van de standaard laars die staat aangegeven.

Piping neus, hiel of rits Prijs per onderdeel 20€
Piping neus,hiel of rits Alleen zwart of bruin lak 20€
Neus of hiel ander leersoort 20€
Brooksneus randje of hartje 20€
Ander leersoort gehele schoen 50€
Ander leersoort  schacht Binnenkant gewoon leer 50€
Strasstenen per stuk Alleen maat 5.5 mm 2.50€
Borduren hiel 25€
Spoorriemen 20€
Spoorriemen ander leer 25€
Stikken met andere kleur per kleur 20€
Houtlook zool 25€
Leer i.p.v elastiek 20€

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lipica Jodhpurs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *