Aanbieding!

F.R.A.® Supersingel Dressuur rvs opruiming

 69.50  40.00

Wissen

Beschrijving

F.R.A.® Supersingel Dressuur rvs opruiming

De singel die je paard volledige bewegingsvrijheid geeft en toch je zadel als een rots fixeert!

Belangrijkste kenmerk van deze bijzondere singel, is het elastisch zijn over de volledige lengte en breedte met een graad van elasticiteit die volledig is afgestemd op de buikkrachten van ons paard.

Deze kwalitatief hoogwaardige singel van Duitse makelij wordt geweven uit hoogwaardige “polyamid 6” elastische draden, welke zich kenmerken door een extreem hoge stevigheid en elasticiteit.

Deze bijzondere techniek van het weven van 20 elastische filamenten, die op zich bestaan uit de 9 stuks enkele “polyamid 6” draden, wordt nergens ter wereld geëvenaard. Het maakt het in het eindproduct uiteindelijk mogelijk de singel te produceren die voor het paard een ongekend zachte en vriendelijke drukverdeling tot gevolg heeft.

Een simpele vergelijking om te weten wat je paard van de singel voelt, is je eigen gevoel dat ontstaat als je zelf stretchkleding draagt. Bij verschillende lichaamshoudingen of bezigheiden, blijft de stretch zacht aanvoelen en er ontstaan geen enkele beweginsbelemmering.

Ook de stoten van je zadel worden gespaard door de elasticiteit die de singel geeft.  Er is geen piekbelasting zoals bij andere singels, waardoor deze niet meer kunnen inscheuren. De openstructuur van de weving zorgt voor luchtdoorlatendheid. Hierdoor is het doorlaten van vocht en zweet gewaarborgd.

De singel is machinewasbaar op 30°.

Nasingelen is overbodig. De singel past zich 100% aan, geeft 100% mee aan elk wisselend krachtveld en dus ook voor de wisselende omvang van de buik van je paard.

Kleuren:

Zwart: 35cm

Bruin: 45-65cm

Extra informatie

Kleur

,

Maat

, , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “F.R.A.® Supersingel Dressuur rvs opruiming” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *