F.R.A. bontzadeldek de luxe

 199.50

Wissen

Beschrijving

F.R.A. bontzadeldek de luxe

– anatomisch gevormd

– gewatteerde, doorgestikte katoenstof

– gehele onderzijde volbont 30mm

– rondom met bontkraag afgewerkt

Maten: Full DR en Full VZH

Kleuren:

  • Zwart/natuur

Bij Freedom Riding Articles® vind je een komplete lijn in bontprodukten voor ruiter en paard. Gefabriceerd in Duitsland en China middels een combinatie van nauwgezette fabrikage en gebruik van kwalitatief hoogwaardig merino bont en doorgestikte gewatteerde katoenstof. De gehele lijn onderscheidt zich door duidelijkheid in kwaliteit, verpakking, omschrijving, maatvoering en verkrijgbaarheid per produkt. Ieder produkt is voorzien van een toelichting op label met wasvoorschrift in vier talen. Het assortiment is breed en diep, zo vind je vrijwel alle produkten in diverse kleuren, kleurcombinaties en maten. Kenmerkend chique is naast de diverse kleuren en kleurcombinaties het naturel bont in de oorspronkelijke natuurkleur. F.RA.® bontprodukten kenmerken zich door:

– F.RA.® bont bezit een enorme capaciteit om geuren en chemicaliën te binden en te neutraliseren. Simpel gezegd zij beschermt de produkten tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

– F.RA.® bontprodukten verzorgen medicinaal; zij bezitten een therapeutische waarde, bevorderen de gezondheid en werken door ademende- en temperatuur egaliserende eigenschappen algemeen positief in op een algehele gezondheid.

– F.RA.® bontprodukten geven geen voedingsbodem aan bacteriën en verhinderen druk- en schuurplekken. Ze bevorderendoorbloeding en heffen spierspanningen op.

– F.RA.® bontprodukten zijn anotomisch gevormd, de hoogwaardige steppstof (doorgestikte gewatteerde ka- toenstof) en de gebruikte topkwaliteit bont zorgen voor een topklasse eindprodukt.

– F.RA.® bontprodukten bezitten een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit.

– F.RA.® bontprodukten zijn uniek in design, zowel in de uitvoering algemeen als anatomisch, zijn uniek in de gebruikte materialen en laten zich eenvoudig wassen, waarbij uiteraard onze wasvoorschriften moeten worden gehanteerd. (artnr. 8205107501 F.N.A. Wol – en Lederwasmiddel N5)

Zowel paard als ruiter vinden in deze produkten de perfekte combinatie van sportieve, optische en welgevoel aspecten ineen.

 

Extra informatie

Maat

,

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “F.R.A. bontzadeldek de luxe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *