F.R.A. barebackpad Jeany denim

 69.95

Wissen

Beschrijving

F.R.A. barebackpad Jeany denim

De F.R.A. barebackpad Jeany denim heeft een goede anatomische vormgeving, een denim stof bovenzijde met een sympanova onderzijde en singelstoten uit PP. De jeany is standaard voorzien van een PP handvat. Vulling uit high density foam. Sympanova is een uit neopreen vervaardigde anti-slip open gaas-structuur. Dit materiaal is onderhoudsvriendelijk, schokabsorberend, huidvriendelijk, hygiënisch en temperatuur regulerend.

F.R.A. Freedom Riding Articles

wanneer jouw omgang met je paard anders mag zijn…

Exclusief:

  • Dressuursingel

Kleuren:

  • zwart
  • blauw
  • khaki

Maat:

  • Universeel

 

F.R.A. Jeany A

in cm

B

in cm

Universeel 62 46

 

Barebackpads

Dichter bij je paard, een snelle, gemakkelijke en vriendelijke manier om te rijden bieden je het gebruik van F.R.A. Barebackpads.

Barebackpads zijn in feite niet meer dan dekjes in verschillende vormen die je, in plaats van een zadel,op de blote rug van je paard legt. Ze bieden je daardoor directe communicatie met je paard.

Vrijer en meer plezier

Met Barebackpads in plaats van een zadel beweegt je paard zich vrijer en plezieriger. Daardoor kunnen ruiter en paard zich meer op elkaar concentreren met als gevolg dat meer vertrouwen ontstaat. Omdat je elke spierspanning en rugbeweging van je paard voelt helpt het gebruik van een Barebackpad  je op elk rijkunstig nivo in je ontwikkeling naar een betere dosering en timing van je hulpen. F.R.A.® Barebackpads zijn ontworpen voor het gebruik door ervaren ruiters. Die ruiter beschikt over een goede balans en onafhankelijke zit.

Onervaren ruiters

Zijn proces is om met behulp van deze Barebackpads zijn zit en gevoel verder te optimaliseren. Voor de minder ervaren ruiter zal het gebruik van een Barebackpad , afhankelijk van zijn eigen inschatting, al of niet met instructie, voorkeur moeten hebben. Immers het zich aanleren van een juiste onafhankelijke zit en ontwikkeling van gevoel, gaat veelal gepaard met het nog niet kunnen meegaan in de bewegingen van het paard. Gevolg van het achterblijven in de beweging is een stuiteren en angst voor afglijden.

Soepel en zacht

Met name Barebackpads lenen zich uitstekend om dit leerproces in te gaan. Het ontbreken van starre overbrengingen (boomzadels) geven de ruiter meer gevoel omdat het close kontakt elke beweging en spierspanning laat voelen. Meer met minder; zachte delen als Barebackpads en boomloze zadels, optimaliseren de ontwikkeling naar het gevoel voor soepele bewegingen. Juist dit betere gevoel maakt het leerproces zeer aangenaam en de ruiter vrij van angst. F.R.A. Freedom Riding Articles heeft een scala van Barebackpads in haar assortiment. Elke F.R.A.® Barebackpad wordt geleverd met een toelichting / gebruiksaanwijzing.

 

Extra informatie

Kleur

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “F.R.A. barebackpad Jeany denim” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *