Ruitershop Stal Bolsterbos sponsort Jette De Jong en het Dreamteam van rijvereniging DSV West-Brabant.

Dreamteam van DSV West-Brabant

Samen met Contracto Horse uit Breda zorgen wij dat ons viertal er picobello uit ziet.

Ons sponsorteam bestaande uit :

  • Anke Jonkers/Bogers
  • Esme van Gorp (Contracto Horse)
  • Milou Joosen
  • Danielle van Veen (Ruitershop Stal Bolsterbos)

Onze commandant: Ruud Maas

Met ons Dreamteam trainen we momenteel 1x in de week bij Hoeve Galderzicht onder leiding van Ruud Maas, we zijn fanatiek en houden van gezelligheid. In de zomer rijden we mee met de selecties voor de Brabantse Kampioenschappen en de selecties voor het NK Friese paarden in Kootwijk. Dit jaar was ons eerste volledige westrijdseizoen en mochten dit trots afsluiten met een 2de plaats (reservekampioen) op het NK.

NK Kootwijk 2017 reservekampioen

Foto: Ingrid Truijens

 

Jette De Jong

Jette is met haar 13 jaar al heel goed bezig in de dressuursport, zowel in Nederland als in België (Internationaal FEI) is ze succesvol in de dressuur. Jette was als 9 jarige Brabants kampioen klasse B bij D ponies. Haar andere pony Ravelli een 7 jarige new Forest heeft ze zelf opgeleid  tot internationaal niveau.

Guccu is een 9 jarige merrie, een Duitse rijpony die nu 3 maanden in haar bezit is en al mooie scores heeft weg gezet, ze rijdt met Gucci in België de FEI proeven op Z2 niveau.
Jette rijdt in Nederland Z1 met de De goede ree’s Arjen de 7 jarige welsh ruin in bezit van voormalig Belgisch en vice Europees kampioen Veronique de Baecker, in 2018 zal ze met Arjen de FEI proeven gaan rijden. Ook brengt Jette in Nederland de 4 jarige voormalig NRPS dekhengst Zhivago van de familie Kamper uit in het L1.

Trots zijn we op deze jonge ruiter !

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste klant, wij zijn op van 7 Juli t/m 28 Juli op vakantie. Dank voor uw begrip. Dear customer, we are on holiday from 07th of Juli untill 28th of Juli. Thanks for your understanding Sluiten