Ruilen en Retourneren

1. Als de bestelde artikelen niet aan uw wensen voldoen, dient u binnen 14 dagen na de verzenddatum een mail hiervoor te sturen met de bestelreferentie. De begindatum van deze 14-dagen periode is op de dag dat u de goederen ontvangt. De artikelen moeten in de ORIGINELE verpakking en in een ONGEBRUIKTE staat worden teruggekeerd. De terugbetalingen omvatten enkel dan 100% van de aankoopprijs.

De hieronder vermelde voorschriften zijn een verdere ontwikkeling van de bepalingen van onze begrippen en voorwaarden.
Het wettelijke recht om de aankoop te annuleren de  binnen 14 kalenderdagen, dit geldt alleen voor particuliere consumenten. Voor kopers die bij de uitoefening van hun functie of bedrijven optreden, geldt deze regeling niet.

Kopers die gebruik willen maken van deze mogelijkheid, kunnen hun verklaring om te ontbinden binnen 7 werkdagen na ontvangst van het product per mail naar ons terug sturen.

Ten minste 7 dagen na de ontbinding van de overeenkomst moet het product onbeschadigd is en in nieuwstaat terug gestuurd zijn naar Stal Bolsterbos in de originele verpakking, met alle toebehoren. Na ontvangst van de goederen is de aankoopprijs zo spoedig mogelijk terug betaald , uiterlijk binnen 30 dagen, als de voorwaarden voor terugkeer naar behoren is voldaan.

Verpakking en verzendkosten worden niet vergoed. Indien u het pakket zonder verzendkosten heeft ontvangen (bedrag boven 75 euro), worden de door ons betaalde verzendkosten verrekend. Gelieve de artikelen verzekerd en traceerbaar te verzenden.

Ruilen/Retourneren geldt niet voor:

  • Custom made producten.
  • Afgeprijsde producten
  • Producten die beschadigd zijn of waar de kaartjes vanaf zijn.
  • Onderleggers/zadeldekjes, singels en onderhoudsproducten dit ivm hygiëne