Hieronder kunnen jullie enkele reviews lezen van onze klanten. Kijk eens wat zij zeggen over ons!

Laat ook uw ervaring weten met ons, wanneer u er een leuke foto bij wilt plaatsen stuur ons deze dan toe per mail.

Verplichte velden

Herinnering Windlicht

Bij stal bolsterbos zag ik een prachtig aandenken aan haar eigen paard voorbij komen. Een windlicht met daarin de haren verwerkt van de staart. Toen mijn beste vriendin haar trouwe maatje verloren had wist ik dat dit een prachtig kadotje zou zijn. Via fb contact opgenomen met stal bolsterbos, heel snel een reactie terug en werd later hartelijk ontvangen om de opdracht te bespreken. Snelle levering en een super service. Ontzettend blij met dit prachtige geschenk!

Rebecca

Geweldige service

[:nl]Ik heb nu al een paar keer besteld en via Facebook contact gehad. Erg vriendelijk en super snelle levering.
Ik ga zeker snel weer wat bestellen 👍[:en]Ik heb nu al een paar keer besteld en via Facebook contact gehad. Erg vriendelijk en super snelle levering.
Ik ga zeker snel weer wat bestellen 👍[:]

Roos Eves

Nieuwe laarzen gekocht

[:nl]Ik ben heel tevreden over de service. Van te voren advies gevraagd over de laarzen en de pasvorm en de maten.
Daarna zijn de laarzen zo snel mogelijk opgestuurd en ik had ze de volgende dag binnen.
Supermooie laarzen en ze zitten heerlijk. Het advies klopte helemaal en ik ben er heel erg blij mee![:en]Ik ben heel tevreden over de service. Van te voren advies gevraagd over de laarzen en de pasvorm en de maten.
Daarna zijn de laarzen zo snel mogelijk opgestuurd en ik had ze de volgende dag binnen.
Supermooie laarzen en ze zitten heerlijk. Het advies klopte helemaal en ik ben er heel erg blij mee![:]

Sanne

Broeken

[:nl]2 kinder broeken gekocht ben fijn geholpen via messenger en snelle levering .
Toppppp bedankt[:en]2 kinder broeken gekocht ben fijn geholpen via messenger en snelle levering .
Toppppp bedankt [:]

Annita

Rijbroek

[:nl]Wij hebben een rijbroek gekocht.
De rijbroek doet aan zijn verwachtingen. Goede service . Snelle levering.
Bedankt[:en]Wij hebben een rijbroek gekocht.
De rijbroek doet aan zijn verwachtingen. Goede service . Snelle levering.
Bedankt[:]

Anita

Bestelling

Super service tot aan de voordeur. Wordt zelfs op flakkee met bezorgservice gebracht. Goede kwaliteit en vriendelijk contact. Vooral zo doorgaann !!!!!

Shira Verbeek

Bedankwoord

2 dagen geleden heb ik via deze site een cap besteld. Vandaag in de ochtend kreeg ik deze al meteen aan. Helemaal inorde en geen schrammetje aan. Een hele goede service van de Stal Bolsterbos!

Heel hard bedankt voor de goede service en het vertrouwen in jullie!

Van de Heyning Yanou

FRA baro gekocht.

[:nl]Tijdens de kortingsavond de FRA baro pony hier besteld. Gisteren mijn bestelling ontvangen en helemaal in orde top![:en]Tijdens de kortingsavond de FRA baro pony hier besteld. Gisteren mijn bestelling ontvangen en helemaal in orde top! [:]

Lor

This website is fantastic, international

This website is fantastic, international shipping is cheap, products are great quality and very affordable compared to the same product being sold on australian sites. Have ordered from here twice and the staff have been so helpful in recommending sizes, even sending me measurements of a bridle on request. Have ordered from here twice and would highly, highly recommend this website to others! Best saddlery website I know of!

Annelise Verbeek

USA

The bridle I ordered looked even better in person. Shipping was quick to the USA. The price for the quality is unmatched. The bridle was made of soft thick leather – really beautiful. Customer service was excellent! I will be buying from them again.

Jess Bircham @ 03/30/2016 02:24

Sir Lancelot bodyprotector

Top levering. Ik ben zeer tevreden over de Sir Lancelot bodyprotector en de Barefoot stijgbeugels 90 ยฐ Kwaliteit voor een goede prijs. Maat 38 komt inderdaad zoals beloofd overeen met een S voor de bodyprotector. Ruitershop Stal Bolsterbos ……. een aanrader!!!
Stal Boslterbos………….graag tot de volgende bestelling.

Irene @ 02/15/2016 05:32

Retourneren

Erg goede service! De rijbroek die ik kocht was een maat te klein en die kon ik gewoon weer terugsturen om een paar dagen later de maat groter te ontvangen ๐Ÿ™‚

Merijn Hemels @ 01/23/2016 07:23

zadeldoek, halster en frontriem

Donderdag besteld, zaterdag geleverd! Super service en mooi materiaal!

Ellen Vannuffelen @ 09/05/2015 11:27

Harry horse fashion hoofdstel

Erg goede service! Twee dagen na bestellen geleverd en helemaal top. Als ik nog iets nodig heb bestel ik hier zeker

Danique @ 07/10/2015 06:50

Friesian saddle pad and halter

I had a excellent experience ordering from stalbolsterbos online. They communicated with me frequently to ensure that I received my shipment in the States. Excellent quality products and a great online shopping experience! Thank you!

Minza Spradlin @ 01/05/2015 08:50

Dank u wel voor uw follow! Ik vond de site via internet. Ik zal opnieuw bestellen. ๐Ÿ™‚

Virginie @ 02/20/2014 06:47

Frontriem QHP

snelle levering!
Mooie Frontriem!

Lise @ 02/08/2014 03:23

Western pad

De USA pad die ik besteld had was jammer genoeg niet op voorraad. Kreeg al snel een mail dat er contact met de leverancier was geweest. Het was echter onduidelijk wanneer er geleverd kon worden. Voorstel of een andere pad of mijn geld terug. Gekozen voor andere pad. Binnen 3 dagen geleverd en super mooi ook!

Nancy @ 02/03/2014 12:07

Longeerhulp

Heel mooi materiaal, snel antwoord via mail. Na drie dagen had ik mijn bestelling al in huis! Topservice!

Valvekens @ 01/22/2014 10:14

Zadeltassen Cattleman

Zadeltassen Cattleman, echt leder. Super tevreden!
Ook over de service , bedankt! Ik ben een happy klant ๐Ÿ™‚

Ariane Adriaensen @ 01/17/2014 05:00

Super!

Al een tijd lang ben ik op zoek naar een mooi hoofdstel om dressuurwedstrijden te straten met mijn Tinker. Na lang zoeken was ik verliefd geworden op het QHP Demeter hoofdstel. Maar bijna 100 euro was toch wel een grote uitgave… Maar nu kwam ik op deze site en was het hoofdstel in de aanbieding. Voor nog geen 50 euro heb ik nu mn super mooie hoofdstel in huis! Binnen 4 dagen geleverd in Nederland.
Super! Bedankt! Wat zal mijn Tinker er mooi uit zien met de wedstrijd!

Jolanda @ 01/16/2014 12:07

Bestelling

Een bestelling geplaatst en alles super goed verlopen! Prima service! Had eerst nog wat vragen, welke zeer snel werden beantwoord per mail.
Ben ook zeer tevreden over de snelle levering!

Saskia @ 01/04/2014 09:04

Graasmaskers Harry’s Horse

Tijdens mijn zoektocht op internet naar graasmaskers van Harry’s Horse, kwam ik terecht bij ruitershop Stal Bolsterbos. Veel graasmaskers bestellen was geen probleem (elders waren deze graasmaskers niet te krijgen wegens uitverkocht en enkel terug te bestellen in voorjaar wegens zomerartikel).
Dankzij deze maskers kunnen mijn Haflinger en Fjord dag en nacht op de weide (anders onmogelijk wegens gevaar hoefbevangenheid).
Ben supertevreden over de vriendelijke service, de prijs en de snelle leveringstijd.
Prettige feestdagen.

Liliane @ 12/20/2013 02:20

[:nl]ik heb een hoofdstel bestelt en ben zeer tevreden . super goede service !!! Ik ga zeker nog dingen bestellen bij jullie :)[:]

Isabel vermaelen @ 12/20/2013 12:55

Demin rijbroek en Hondenjasje

Hallo,

vanmorgen mn rijbroek en hondenjasje gekregen met de post ๐Ÿ˜‰ super mooi en past perfect de rijbroek ๐Ÿ˜‰ het hondenjasje kan ik pas volgende week passen bij de hond (is bij mn ouders) maar ziet er super mooi uit en lekker warm ๐Ÿ˜‰ )

Eerste keer besteld bij jullie en super tevreden , zal dat nog veel doen ๐Ÿ˜‰

* jullie gevonden online op internet bij paardenshops
* snelle service
* als je mist en beld ivm maat om veranderen doe je dat vlug en is in orde ๐Ÿ˜‰
* hele mooie kwaliteit
* een aanrader voor iedereen !

vriendelijke groeten en prettige eindejaars feesten

Tiny @ 12/19/2013 01:44

Super service

Vandaag mijn bestelling ontvangen .Ben er heel erg blij mee.Ondanks dat ik door mijn klunzige gedoe een paar mailtjes moest sturen omdat ik niet zo handig ben met computers ect.Wat een geduld en goede raad kreeg ik van jullie .En dan ook een super afwikkeling van de bestelling.Jullie zijn meer dan klantvriendelijk en ik weet dan ook zeker dat dit de 1e x was dat ik iets bij jullie bestelde maar zeer zeker niet de laatste !Hartstikke bedankt in elk geval en van mij een dikke duim omhoog ,groetjes Sandra

Sandra Stoop @ 12/13/2013 03:25

Bestelling roze

Ik ben zeer tevreden over stalbolsterbos, omdat zij mij keer op keer top service geven! Via Facebook chat vraag ik advies en ik krijg hier heel vriendelijk antwoord op! Dat is erg fijn!!

Ik raad iedereen stalbolsterbos aan, omdat het een super klantvriendelijk bedrijf is!!! En zij verkopen ontzettend leuke artikelen!!

Denise Reid @ 12/10/2013 06:11

Super tevreden over mijn bestelde producten een snelle levering naar Nederland.
Er wordt meteen geantwoord op vragen of wensbestellingen worden aan de kant gehouden.
Leuk contact, ook erg vriendelijk en echte goede service!

Vanity Motta @ 12/07/2013 03:41

Korte leveringstermijn

Bestelling goed aangekregen. Leveringstijd super kort.
Koop normaal niks online. Maar ben super content.
Rijbroek past mij als gegoten. Zullen nog wel bestellingen volgen.

Van Broeckhoven M. @ 11/24/2013 07:07

Super service

Heb bij jullie peesbeschermers gekocht en 4 dagen later had ik ze al , dus super te reden over jullie werking. Hartelijk dank ,jullie zullen mij nog terug horen.

๏ปฟ๏ปฟils @ 11/21/2013 08:51

Fries uitrijdeken

Deken is goed aangekomen, we moeten juist nog eens een droog moment zoeken om te passen, maar op het eerste zicht is het nu wel de goede maat ๐Ÿ™‚

Verwimp Conny @ 11/14/2013 07:22

Qhp dekje

Heel tevreden over mijn bestelling. Alles was tip top in orde en hรฉรฉl snel geleverd. En mijn paardje staat prachtig met haar nieuwe QHP dekje ๐Ÿ™‚

Celine @ 11/09/2013 07:18

Rijlaarzen

Heb voor mijn dochter de lederen rijlaarzen gekocht en deze passen perfect ook al heeft zij Erg dunne kuiten. Heel goede service

Daisy @ 10/13/2013 06:22

Prima service !

Ben al weer een tijd mijn nieuwe hoofdstel aan het gebruiken. Helemaal geweldig!!! Vooral de paars/blauwe gloed wanneer de zon erop schijnt is fantastisch!!!
Alles goed geregeld met betalen, leveren enz. Kortom Prima service!!!!!

J. de Poorter @ 09/21/2013 08:16

Shop

Altijd fijn winkelen bij jullie! Leuk assortiment en niet op voorraad is nooit geen probleem, alles is te bestellen. Geweldige kinderkleding en pony artikelen! Ook mooie paardenartikelen en fijne verzorgingsproducten. Goede prijs/ kwaliteitverhouding! Doe zo voort!

Marielle hoefsmit @ 09/20/2013 07:51

Deken & Halster

Heel tevreden met mijn fries deken en halster.
kom hier al een tijdje en ben altijd al tevreden geweest

peeters kim @ 09/20/2013 08:35

Rijhelm HH sparkle

Ik ben super tevreden met mijn nieuwe rijhelm snelle service en super klant vriendelijk!

Therese @ 09/19/2013 05:49

Tripad

Goede Service , ook als het artikel niet op voorraad is.Je wordt constant op de hoogte gehouden. Super !

linda @ 09/19/2013 03:06

heey, jullie hebben superveel ervaring en dat merk je als je je artikel verkoopt ๐Ÿ™‚ altijd goede raad, goede prijs en goede bediening, thnq! grtjs grethel enz ๐Ÿ™‚ x

grethel @ 04/03/2013 08:17

Opening winkel

Gisteren naar de 2e dag van de opening geweest. Wat een mooie kleurrijke collectie met normale prijzen. Gelijk maar van Cowboy Magic de Rosewater Shampoo en Conditioner gekocht. Daarbij een prachtige bling bling zweep uit mogen zoeken. Het was heel gezellig en mooi om alles te zien. Ook de prachtige paarden van jullie, heerlijk als ze paard kunnen zijn. Gauw nog even een foto getrokken van de gekochte flessen en natuurlijk het mooie zweepje. Bedank Jim en Danielle, mij zullen jullie zeker vaker gaan zien ๐Ÿ™‚

Carla Bakx @ 03/04/2013 11:02

mooie kleurtjes

Super mooie winkel mooie prijzen en mooie kleuren.
Klantvriendelijk, helemaal blij met mijn aankoop en ik raad het ook iedereen aan ik ben fan en kom ook graag bij jullie winkelen …ik zelf heb geen Fries in weinig winkels slaag ik voor mijn Belg hier wel ook denkens die mijn paard pas en dat voor een leuke prijs

Groetjes panela

pamela @ 03/04/2013 09:41

Opening

Gisteren naar de opening geweest. Leuke winkel met prachtige spullen. Hier kom ik zeer zeker vaker .

Carla @ 03/04/2013 09:14

Knap halster

Kei knap halster gekocht en past super goed.
Doe zo voort stal bolsterbos.
Groetjes Frank, Kim en Lyn WIJ ZIJN FAN

Frank @ 03/02/2013 07:54

Super goede spullen

hallo ik wil iedereen even laten weten dat we super tevreden zijn met de producten en materiaal wat we bestellen.
ze zijn er klant vriendelijk en je wordt er heel goed geholpen met raad en daad.
en de bestellingen worden snel geleverd super.
als ik nog iets nodig heb zal ik het zeker bij stalbolsterbos bestellen.

groetjes manuela

manuela @ 02/23/2013 10:30

friese spulletjes

Heel tevreden over de friese spullen
mijne lieve zwart fries staat er super mee daarvoor is 3 uur in de auto zitten wel de moeite waart

heel mooi en heel vriendelijk
ik kijk uit naar de 2 achterblijvende spulletjes ๐Ÿ˜€

heel erg bedankt en tot gauw ๐Ÿ™‚

groetjes Liesa en Vertigo

liesa en vertigo @ 02/13/2013 08:34

Jellis staat super goed met haar nieuwe halster

We zijn supertevreden van stal Bolsterbos !
het halster dat we speciaal hebben gekocht voor onze fries is zo mooi dat ik het bijna niet durf aan doen bij onze fries, bang dat het kapot gaat maar als het zo is komen we er een nieuwe halen he !
Men kan altijd rekenen op een antwoord op je vraag !
zeer klantvriendelijk
zoekt samen met jou naar een oplossing als je een probleem hebt.
Doe zo voort !

Sofie @ 01/20/2013 03:11

Snelle levering

Dank je voor de super snelle levering van de bestelde materialen . We zijn zeer tevreden over de kwaliteit . Thx stal Bolsterbos

martine Van Vlasselaer @ 01/20/2013 03:03

Friesian Saddlepad

My saddle pad is beautiful!! Top quality and looks fabulous on my Friesian!! Very Happy and also the communication with everyone every step of the way to the Isle of Man has been perfect!! Many thanks for everything!

Helen @ 01/20/2013 01:47

Bridle

The bridle I ordered looked even better in person. Shipping was quick to the USA. The price for the quality is unmatched. The bridle was made of soft thick leather – really beautiful. Customer service was excellent! I will be buying from them again.

Jess Bircham @ 03/30/2016 02:24