Sinds kort zijn wij ook begonnen als verkooppunt van de prachtige kleding van LotusRomeo, u kunt bij ons terecht voor de gehele collectie en ook voor het maatwerk wat LotusRomeo biedt.

LotusRomeo heeft standaard wedstrijdjassen, maar ook als u niet in de standaardjassen past kunnen we maatwerk aanbieden voor een kleine meerprijs. Al de Lotus Romeo wedstrijdjassen worden speciaal voor u gemaakt, u kunt kiezen uit vele kleuren stof, piping maar ook de knopen kiest u zelf. Het is ook mogelijk om de jassen te laten borduren op de kraag, rug of zakken.

Voor alle modellen, prijzen en mogelijkheden verwijs ik u naar de webshop.

 

De geest van LotusRomeo

“LotusRomeo is voor ruiters die de paardensport eren met elegante en stijlvolle kleding. “

Betekent alleen het winnen of het behalen van een prijs, dat je succes hebt?

LotusRomeo gelooft, dat niet alleen een prominente plaats op het podium de ruiter tot een kampioen maakt. Het is hard werken voor ruiters om positieve veranderingen teweeg te brengen bij zowel zichzelf als bij het opleiden van het paard en bij het bereiken.

Mensen die LotusRomeo graag als het merk dragen, zijn ruiters die het verbeteren van hun rijvaardigheid na te streven op basis van deze discipline. Omdat de paardensport betekent discipline, nederigheid, taaiheid, en ook de liefde en respect voor de teamleden en het paard.

De ruiters van LotusRomeo weten dat een paard een elegante en nobel dier is en daarom eren ze de paardensport met de elegante en stijlvolle kleding van LotusRomeo.

 

 

LotusRomeo – De kunst van een onvergetelijke stijl

“Echte stijlvolle elegantie wordt niet alleen gezien, maar laat een onvergetelijke indruk achter!”

LotusRomeo is ontworpen voor ruiters die de paardensport eren en ook hun kleding.Onze kleding karakteriseert een onvergetelijk en elegant design en is gemaakt met materialen van hoge kwaliteit. In de wereld van LotusRomeo ontmoeten kunst en sport elkaar en verzekerd daardoor een unieke en professionele uitstraling.