Grandeur dekjes zijn mooie degelijke pads gemaakt van katoen en vilt. De ruggengraat blijft vrij en de dekjes zijn anatomisch  gevormd zodat de rugvorm gevolgd wordt. Het is mogelijk om de onderkant van synthetisch bont te laten maken, maar ook lamsbont (zadelvormig of de helft van het dek) is mogelijk. Grandeur dekjes kunnen gevuld worden om meer demping te geven of kleine problemen met zadel op te vullen. Barefoot heeft maar 2 kleuren dekjes dus daarom verdelen wij nu ook Grandeur zodat je onder je boomloze zadel ook een leuk gekleurd dekje kan leggen. Uiteraard verkopen wij de dekjes voor alle type zadels.

U kunt in onze webshop de pads bestellen en alle mogelijkheden kiezen vergeet niet voor het afronden van uw bestelling alles goed na te kijken. Omdat deze pads speciaal voor u worden gemaakt dient u rekening te houden met een levertijd van 4 a 6 weken. Op dit moment staan alleen de pads erin voor de boomloze zadels, wanneer u een pad wilt bestellen voor een ander zadel neem dan even contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen, de opties zijn over het algemeen hetzelfde als bij de boomloze pads in de webshop.

Ruggewervel vrijheid

De Grandeurpads hebben als kenmerken dat ze zorgen voor vrijheid van de wervelkolom en drukverdeling. Wanneer de  Grandeur pads op de juiste manier onder het zadel gelegd worden, gaan ze de zadelwerking ondersteunen en verbeteren. De Grandeurpads komen uit Duitsland en zijn wereldwijd bekend om hun positieve werking bij boomloze zadels. Het zijn zeer stevige en kwaliteitsvolle dekjes met inlages en ze zijn ademend. Maar het is heel belangrijk goed op te letten hoe je de dekjes legt!

Hieronder vindt u informatie over de Grandeur dekjes en de werking ervan.

full20505658

27

 

 

 

 


Verschillende modellen Grandeur pads :

Basismodellen in alle zadelvormen (dressuur, spingen, barok, western ect) te verkrijgen zijn:

Standaard: een eenvoudig vilten pad zonder antislip of pockets.
Airco: een pad met moosegummi en airco stof in het midden.
Speciaal: een pad geschikt voor boomloze zadels, incl synthetisch bont.
Physio: extra anatomisch pad met pockets aan onder en bovenzijde, gedeeltelijk antislip of volledig anti-slip op bovenkant en airco stof371

246 369

 


Keuze mogelijkheden Grandeur :

-18 Verschillende kleuren/designs.
-Keuze uit verschillende onder en bovenzijdes.
-Inlage vakken of niet.
-Omranding in 3 verschillende kleuren.
-Zilver of goudkleuring randje, dubbel of enkel gestikt
-Keuze uit 4 verschillende vormen van pads.

De verschillende mogelijkheden worden hieronder nader uitgelegd.

Grandeur zadelpads zijn gemaakt van speciaal uitgekozen materialen van hoge kwaliteit. Ze zijn machine-wasbaar op 40°C, voorzichtig centrifugeren. De pads kunnen niet in de droger! Het materiaal aan de bovenzijde is gemaakt van een sterk, vuilafstotend materiaal welke niet verkleurt in de was. De vilten onderkant (ca. 20% zuivere wol)is optimaal voor de huid en transporteert het vocht naar buiten.

future1 (1) future1 (2) future-2

 

 


Grandeur kleuren:

Standaard kleuren

432

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Revision kleuren:

433

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderzijde Grandeur Pads

U kunt kiezen tussen synthetisch beige of zwart bont, of tussen anti-slip zoals op de linker foto. Per model pad staat beschreven in de webshop wat mogelijk is voor dat type zadeldek.

70

full20505792_a

 

 

 

 

 

 

 

 


Bovenzijde Grandeur pads

Hier kunt u ook kiezen uit verschillende mogelijkheden.

  • Anti-slip / Moosgummi
  • Anti-slip
  • Moosgummi
  • Geen bovenzijde, dus gewoon glad.

physio2

standard

27155_400_1163_4