F.R.A Freedom Riding Articles

Freedom Riding Articles produkten onderscheiden zich in mogelijkheden om eens op een andere manier met je paard om te gaan, een omgang waarnaar veel paardenliefhebbers verlangen; ze bieden liefde, plezier, vertrouwen en bovenal vrijheid tussen mens en paard! Bovendien geeft de karakteristieke uitstraling van Freedom Riding Articles produkten je een warm gevoel.

 

 

 

 

 

 

F.R.A. Freedom Riding Articles & Bitloos

Freedom Riding Articles biedt je een scala aan bitloze optomingen; maten van shetty tot shire, in diverse designs en materialen van katoen tot leder.

F.R.A.® maakt het je gemakkelijk. In een overzichtelijk schema, de bitloosbalk, vind je de F.R.A.® onderverdeling van 5 systemen in bitloze hoofdstellen.Hoewel meerdere factoren een rol spelen, stellen we dat hoe gevoeliger een paard is, er minder behoefte aan diversiteit van teugelinwerking noodzakelijk zal zijn. Eenvoudig gezegd van minder naar meer. Van systeem 1 naar systeem 5. Alle F.R.A.® bitloze hoofdstellen zijn voorzien van een produktinformatielabel met nummer en kleurcodering. Bovendien is op elke label een overzicht van de te verkrijgen modellen en maten afgedrukt. Deze produktinformatie bestaat uit een uitvoerige beschrijving van het betreffende systeem. Uitleg over de bitloosbalk vindt u hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

F.R.A. Freedom Riding Articles & Barebackpads

Dichter bij je paard, een snelle, gemakkelijke en vriendelijke manier om te rijden bieden je het gebruik van F.R.A. Freedom Riding Articles rijdekken en rijsjabrakken. Rijdekken en rijsjabrakken zijn in feite niet meer dan dekken in verschillende vormen die je legt op de blote rug van je paard. Ze bieden je daardoor directe communicatie met je paard. Met rijdek of rijsjabrak in plaats van een zadel beweegt je paard zich vrijer en plezieriger. Daardoor zal deze zich meer op de ruiter concentreren met als gevolg dat meer vertrouwen kan ontstaan. Omdat je elke spierspanning en rugbeweging van je paard voelt helpt het gebruik van een rijdek of rijsjabrak je op elk rijkunstig niveau in je ontwikkeling naar een betere dosering en timing van je hulpen.

F.R.A. Freedom Riding Articles

wanneer jouw omgang met je paard anders mag zijn…