Boomloze zadelpasservice

Wilt u de overstap maken naar een nieuw zadel, en gaat uw voorkeur uit naar Edix®saddles. Maar weet u niet goed welk model voor uw paard/pony geschikt is ?

Dan komen wij met onze zadelpasservice graag bij u langs. Wij verdelen de Edix® boomloze zadels.

Neem contact met ons op bij voorkeur via mail, dan hebben we gelijk al uw gegevens en kunnen we kijken wanneer we bij u in de buurt zijn.

We willen graag van u weten wat voor paard/pony u heeft, een foto bij de mail is altijd makkelijk. Ook willen we de lichaamslengte en bouw weten van de ruiter(s) dit om te bepalen welke maat zadel u nodig heeft. Als we bij u langskomen hebben we de verschillende modellen EDIX zadels bij, en kijken we naar uw wensen die u al per mail aan ons hebt doorgegeven. We kijken goed naar de bouw van het paard, denk daarbij aan de spieren, korte rug, lange rug, hoge schoft, geen schoft etc.

 

 

 

 

 

 

Advies

Ieder zadel wordt op uw paard passend gemaakt dmv aanpassen van de pad, bredere of smallere pommel. Dan kan u met ieder zadel rijden en kunnen we beoordelen of het geschikt is voor u en uw paard en uiteraard uw eigen gevoel is ook belangrijk. Als u nog nooit met een boomloos zadel hebt gereden is het heel erg wennen en kunnen we u helpen waar nodig en extra tips geven. Nadat u alle zadels getest hebben we er een goed beeld van en bespreken we welke het beste bij u en het paard past.

Zadeltoebehoren

Ook hebben we de zadeltoebehoren bij, verschillende singels, stijgbeugels, beugelriemen voor het geval u deze ook nodig heeft. De special pad met inlage vakken heeft u altijd nodig bij de EDIX zadels. Wij kunnen u uiteraard niks verplichten maar we adviseren zeker om deze te gebruiken.

 

Controle

Bent u al in het bezit van een boomloos zadel en wilt u deze na laten kijken omdat het niet meer goed ligt of u ondervindt een ander probleem ? Dit is ook mogelijk. Hier kunt u via mail een afspraak voor maken.

Inruilen

Het is mogelijk om uw huidige boomloze zadel bij ons in te ruilen op een nieuw zadel, deze dient wel in goede staat te zijn. Zadels met boom nemen wij niet over. Wilt u uw zadel inruilen ? neem dan contact met ons op.

Kosten

De kosten hiervan zijn :

  • service kosten 70 euro + 0.24€ p/km kilometervergoeding.

Wij zijn in het bezit van een mobiele bank terminal, u kunt dus gewoon met uw bankkaart betalen. Wij accepteren maestro, visa, creditcard, bancontact.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Beste klant, wij zijn op van 7 Juli t/m 28 Juli op vakantie. Dank voor uw begrip. Dear customer, we are on holiday from 07th of Juli untill 28th of Juli. Thanks for your understanding Sluiten